Links

Interieur links

Een mooi overzicht van meerdere handige links over hoe je je interieur kan indelen. Zo zijn er meerdere websites gericht op de slaapkamer, badkamer maar ook handige tips worden er gegeven voor het indelen en inrichten van je woonkamer.


Verlichting Shops

Alles over verlichting van verschillende ruimtes, maar bijvoorbeeld ook veel handige links en tips voor de verlichting van je aquarium. Ook vind je er wat handige links over de verschillende soorten/manieren van verlichten. Hierbij kun je denken aan kaarsen, led verlichting en spaarlampen.


Verlichting Overzicht

Een webiste met veel bruikbare links gericht op klassieke verlichting, maar ook bijvoorbeeld feestverlichting. Naast de vele webshops is het ook handig dat je weet hoe je verschillende ruimtes zo optimaal en sfeervol kunt verlichten. Een overzicht van lichtadviseurs vindt je dus ook op deze website.

verlichtingVerlichting opzijnbest

Een overzicht van meerdere websites met een korte beschrijving erbij wat zij voor je kunnen betekenen op het gebied van licht.

Interieur tips

Een uitgebreide informatiebron aan handige websites die gericht advies geven over de inrichting van verschillende kamers als de badkamer, kinderkamer of slaapkamer. Niet alleen vind je er handige interieurtips, maar ook meer informatie over de verschillende inrichtingsstijlen als klassiek of modern.

Woning tips

Hier vind je meerdere handige website die je kunnen helpen bij het kopen of huren van een woning. Ook vindt je er diverse goede makelaars. Ben je verder geintereseerd in verschillende nieuwbouwprojecten? Of ga je zelf in een nieuwbouw huis wonen en ben je nog opzoek naar een aannemer? Op deze overzichtspagina kun je bijna alle informatie vinden die je daar voor nodig hebt.

Interieur en Decoratie

Dit is een zeer praktische webiste waar je veel informatie kan vinden over woonaccesoires, decoraties en interieur ideeen. Het is zeer handig voor als je net verhuisd bent of opzoek bent naar een leuk cadeau voor iemand om hier even rond te kijken.

lampen

Dit is een interessante duitse website met verschillende leuke woon tips. Hierbij kun je denken aan de inrichting van je huis door het gebruik van leuke en unieke design meubels en lampen.

Tuinverlichting

Een handig filmpje waarin je veel verschillende soorten tuinverlichting kunt bekijken en gelijk kunt zien waar je deze kunt bestellen.

Vijververlichting

naast verlichting in je tuin kun je ook opzoek naar verlichting voor je in je vijver. Deze heb je ook in veel verschillende soorten en maten. Zo geef je jouw vijver een extra dimensie door mooie vijververlichting te kopen.

Zwembad verlichting onderhouden

Wanneer je een zwembad hebt kun je hier ook mooie verlichting in laten inbouwen. Welke lampen zijn hier allemaal geschikt voor? en wat voor soort verlichting pas het mooist bij welk zwembad? Hoe kun je deze verder goed onderhouden voor een langere levensduur?